Español Catalá English

Qui som

Creacions Chappó va néixer per brindar els seus productes exclusius de qualitat, fonamentalment al sector professional de l'Hostaleria i la Restauració, treballant en col•laboració amb un grup de professionals en projectes dedicats a innovar dins el sector.

El nostre objectiu: Desenvolupar un sistema pràctic, eficaç i de qualitat per promoure el producte de forma més adequada. Aquest sistema està sota la revisió constant, per a una contínua evolució, adaptant-se al moment actual i conservant, alhora, la seva essència original. Tot això, sempre, sota una mirada exigent i de rigor selectivu.

El nostre lema: Creant per el seu delit. Creando para su deleite

El nostre mètode: Desenvolupar un sistema pràctic, eficaç i de qualitat per promoure el producte de la manera més apropiada, sota la revisió constant que ens permeti una evolució i millora contínues. El nostre sistema s'adapata de manera fluida al moment actual, mantenint l'essència originial intacte.

El nostre mètode és el treball en equip, oferint un servei ràpid i sense errors per proporcionar un producte excel•lent al preu més competitiu. La nostra metodologia exigeix unes condicions d'higiene inqüestionables, un tracte amable i personal i una presència pròpia de la nostra professionalitat.

El nostre èxit rau en la satisfacció dels nostres clients i la nostra rúbrica, és el saber fer. Ens agrada allò que fem i ho fem amb afecte, dedicació i cura.consiste en satisfacerles a ustedes, nuestros clientes.

Heus aquí el resultat del nostre esforç.

Creant per al seu delit