Español Catalá English

Detalls

NOTES DE CATA: De color ambarí daurat; elegantment equilibrat; amb notes a
pela de nou verda; regalèssia, farigola i sajolida.
APLICACIONS: Concebut com un excel•lent acompanyant de l'aperitiu, el millor moment d'assaborir-lo és previ als menjars. Especialment dirigit al sector professional de l'Hostaleria i la Restauració, el VERMUT CHAPPÓ brinda moltes possibilitats a la Cocteleria i a la Cuina, donat que també s'empra en l'elaboració de delicioses i suculentes receptes.

CARACTERÍSTIQUES: Excel•lent Vermut Daurat amb matisos molt particulars del que emanen aromes acuradament seleccionades oferint un agradable i generós boquet als paladars mes exigents. Lluny de ser un vermut dolç ens brinda un amable sabor amb bona entrada en boca i un post una mica més sec.

BENEFICIS: Tots coneixem el seu efecte aperitiu per recuperar l'apetit perdut però també contribueix a afavorir una bona digestió. Un dels seus ingredients, la genciana aporta el típic amarg sabor del vermut, és un remei sense igual per tonificar els nervis i vigoritzar l'estómac. Combat la debilitat muscular, clorosis, escròfules, raquitisme, l’escorbut, diarrees, flatulències, inapetència, febres, síncopes i hidropesia atònica, gota i artritisme però especialment s'usa contra els bermes intestinals.

Creant per al seu delit